Wat

Onze werkwijze

Allereerst hebben we een gesprek met u, waarbij we uw wensen voor de toekomst van de organisatie of afdeling en van uw professionals inventariseren. Afhankelijk daarvan kunnen we starten met het in kaart brengen van de Lifetime Biz bewustzijnsfase van uw professionals. Ook kunnen we van iedere professional een talentprofiel maken. De uitkomsten hiervan bespreken we vervolgens met u en we geven u advies over een passend ontwikkeltraject.

Daarna nodigen wij de betreffende professionals uit voor een startgesprek, waarbij we de resultaten met elkaar doornemen en het verloop van het traject bespreken.

Lifetime Biz workshops en coaching

Wij ondersteunen de professionals met hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij allereerst in de vorm van geschakelde trainingen en workshops met een groeipad. Iedere training of workshop sluit aan op één van de vier Lifetime Biz bewustzijnsfasen.

Daarnaast kunnen we verdiepende coaching aanbieden, die aansluit op de bewustzijnsfase van de professional. Wij monitoren hoe het bewustzijn zich verder ontwikkelt. Met onze werkwijze, methoden en materialen zijn wij uniek in ons vakgebied.

Waarom wij dit doen: klik hier.

 

Klik hier voor achtergronden bij de bewustzijnsfasen.