Babs van Camp

babs-uitsnedeAls HR Professional bij Lifetime Biz en Lifetime Pro help ik graag mensen bij het ontdekken van hun kwaliteiten en talenten. Op deze wijze draag ik graag bij aan een mooiere wereld.

Ik heb als HR adviseur bij verschillende organisaties gewerkt. Opleiding en ontwikkeling is “mijn ding”. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is dat mensen in hun kracht staan en met plezier werken vanuit hun talent.

Als vrijwilliger ben ik geruime tijd betrokken geweest bij WerkVinden2.0 een stichting die werkzoekenden begeleidt bij het (her)ontdekken van hun kwaliteiten en het werken aan sollicitatievaardigheden. Daar heb ik ervaren hoe leuk het is om met groepen te werken, de interactie in de groep op gang te brengen en mensen tot nieuwe inzichten te brengen.

Ik vind het fijn om nieuwe (leer)concepten te ontwikkelen en te adviseren op het gebied van opleiding en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, vanuit de gedachte dat iedereen zo prettig en lang mogelijk een zinvol en evenwichtig werk-privé leven kan leiden. Daarin werk ik graag samen met mensen die passie voor hun werk hebben, vernieuwend bezig willen zijn en zich inzetten voor anderen.

Als HR adviseur heb ik ervaring in diverse branches, zoals banken, detailhandel, consultancy en welzijn. Iedere branche en iedere organisatie vraagt een andere aanpak op het gebied van inzetbaarheid, opleiding en ontwikkeling.

Deze kennis en ervaring zet ik graag in voor Lifetime Biz en Lifetime Pro.

Advertenties